Jeg har tegnet 2 ark med påskeæg til farvelægning. Min datter ville gerne farvelægge påskeæg og vi fandt derfor nogle på nettet, som vi kunne printe ud gratis. Jeg synes dog dem vi kunne finde var både lidt for store og lidt for kedelige. Så mens hun sad og farvelagde dem, tegnede jeg nogle nye. De nye ville hun heldigvis også gerne farvelægge og dem har vi nu hængt op på et par forårsgrene herhjemme. Det kan være en fordel at printe påskeæggene ud på lidt kraftigere papir. Har du ikke mulighed for det så kan du også lime et stykke farvet karton bagpå så de bliver lidt tykkere.
Ønsker du at påskeæggene skal hænge udenfor og pynte eller måske indgå i en æggejagt så er de nemme at laminere.


Tag mig gerne på facebook eller Instagram hvis du viser projektet. Jeg vil så gerne se jeres kreationer.
Print-selv påskeæggene må kun bruges til privat-brug samt af skoler og instutioner.


Ønsker du at få skabt dine egen illustrationer og print-selv ark til din virksomhed og dine kunder, er du altid velkommen til at kontakte mig. Se nærmere her. Jeg udføre tegne- og illustrations arbejde med særligt fokus på at skabe relevant content for dig.

Share

You Might Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *