Indtil nu har mine sløjfekatte kun eksisteret som ophæng. Men nu har jeg også lavet dem i en stående version. Perfekt som fastelavnspynt eller hvis du bare er katteelsker 😉 Jeg elsker at finde på nye perleplade mønstre og deler mange af dem gratis herinde. Det er en ret hyggelig aktivitet hvor hele familien kan være med og så er det dejligt når resultatet også kan stå fremme og pynte bagefter. Herhjemme er vi for alvor begyndt at pynte op både til Fastelavn og Halloween fordi vores børn nu er kommet i en alder hvor de virkelig går op i højtiderne. Så er det også ekstra sjovt at gøre lidt ud af det. Kattene her kan i øvrigt både bruges indenfor og udenfor som pynt, da perlerne sagtens kan holde til vintervejret.
Du finder mønsteret her.

Husk at mine mønstre ikke må bruges kommercielt uden min tilladelse.

Materialer du skal bruge:
Hama Perler / Stryge perler / Rørperler – samme type perle men med mange forskellige navne: Du skal bruge sort – hvid – fersken/nude – lyserød
Gavebånd /Satin bånd / Snor
Firkantet perleplade 14 x 14 cm
Bagepapir
Strygejern

Fremgangsmåde:
Lav de to perleplader, bruger du en gennemsigtig perleplade så husk at du kan printe skabelonen og ligge den under perlepladen. På den måde undgår du at skulle tælle dig frem. Det er også en rigtig fin løsning hvis du laver perler med børn.
Stryg perlepladerne ved middel varme med strygejernet og brug bagepapir imellem perler og strygejern. Når de er strøget på begge sider kan det være en god idé at ligge dem i pres under noget tungt. Det kunne fx være en bog.
På den måde undgår du at perlepladerne buer.
Når perlepladerne er afkølet kan du føre et stykke bånd igennem de to huller og binde en sløjfe. Til sidst samler du katten.

Share

You Might Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *