Mine julegrise i perler udspringer fra de grise jeg laver i stof hver jul. Dem kan du se på min Instagram profil lige her. For et par år siden lavede jeg så den første udgave i perler og siden har jeg videreudviklet lidt på den. Så nu står den bare knivskarpt! Jeg har lavet et perlemønster og skabelon til vinger, som er lige til at printe.

Til dette krea projekt skal du bruge:
– Hama perler; grissefarvede eller lyserøde samt hvid og sort
– En stor firkantet perleplade ca. 15×15 cm
– Snor/tråd til ophæng
– 2 farver papir, evt. et af dem med mønster eller glitter. Mit glitterpapir er faktisk brugt gavepapir, som jeg har gemt fra en gave jeg fik sidste år. Så husk at gemme gavepapiret, hvis du får fingrene i en god kvalitet eller et pænt print juleaften!

Print evt. det gratis perlemønster ud. Husk at du kan gå ind i print-indstillingerne på computeren og sætte den til at printe i 100%. På den måde kan du ligge perlepladen direkte ovenpå skabelonen og er fri for at tælle. Det er især en god idé hvis det er børn der skal lave projektet. Min datter på 5 år har lavet flere grise på den måde.
Stryg efterfølgende perlepladen lidt på begge sider og placer den under f.eks. en tung bog til den er afkølet. På den måde undgår du at din strøgne perleplade buer.
Klip 4 vinger; 2 store og 2 sm¨å. Vær OBS hvis du bruger papir der kun har tryk på den ene side. Så skal 1 stor og 1 lille vinge ligges spejlvendt på papiret. Vingerne er efterfølgende limet fast med limpistol. Sæt snor i grisen og den er klar til brug. Grisene er perfekte som pynt på juletræet, som julegave idé fra børnene eller måske som en sød lille hjemmelavet del af årets mandelgave?

Find skabelonerne gratis her:


Husk at mine perlemønstre og skabeloner er til privat brug og må ikke anvendes i komicelle sammenhænge uden mit samtykke.

Share

You Might Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *