Illustrationen her tegnede jeg for 8 år siden. Men den dur stadig og kan dekoreres af både store og små. Jeg har tegnet den så den er nem at give farver. I kan farvelægge den med tuscher og farveblyanter i mors yndlingsfarver. Så bliver det til en fin og personlig gave. Illustrationen kan du printe i både A4 og A5 så den kan både sættes i ramme og gives i gave eller du kan printe og farvelægge den i størrelse A5 og bruge den som et hjemmelavet kort.

Det kan godt være uoverskueligt at skulle finde på de helt store tidskrævende kreaprojekter her til mors dag. Men med en printer og nogle farveblyanter kommer du ret langt med denne her gratis mal-selv plakat.
Du kan printe den lige her i A4:


Du kan printe den lige her i A5:Bonus mor. Kender du en bonus mor der gør det rigtig godt og fortjener en sød lille overraskelse i forbindelse med mors dag. Så kan du også printe den i en udgave hvor der indgår et lille “Bonus” i.
Den kan du printe lige her:

Gør gaven endnu mere personlig
Print udgaven med plads til søde ord. Er barnet lille kan du spørge ind til søde tillægsord, egenskaber og små historier som du kan skrive på de optegnede linjer til tekst. Er barnet i skolealderen kan det også selv skrive ord og sætninger på illustrationen.
Print den gratis lige her:

Share

You Might Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *