Virksomhedsoplysninger:

miniminder.dk
Syrenvænget 5
8362 Hørning

Mail: info@miniminder.dk

Ejet af Vandelay Industries
CVR: 38450115

Betaling

miniminder.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA Mobilepay og Mastercard. Alle beløb er i danske kroner og er inklusiv moms.

miniminder.dk bruger Scanpay som er en godkendt betalingsgateway, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Som indlæser benyttes Clearhaus.

Leveringsmuligheder

Der sælges kun varer til danske adresser (ekslusiv Færøerne og Grønland). Ved køb for mere end 299 kroner leveres fragtfrit. 

Kunder har følgende muligheder for levering:

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation, datovare.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:
miniminder.dk
Syrenvænget 5
8362 Hørning

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så vi kan overføre det aftalte beløb tilbage på det benyttede kreditkort. 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@miniminder.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er åbnet, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.